İSTANBUL / SULTANBEYLİ - Atatürk Ortaokulu

Veli Toplantısı Duyuru

Değerli veliler,

18 Şubat Pazar günü saat 11.30'da okulumuzda Genel Veli Toplantısı yapılacaktır. Katılımlarınızı bekleriz.

Sultanbeyli Atatürk Ortaokulu Birinci Dönem İkinci Sınav Takvimi Yayınlandı!

Uygulamalı olan; Beden Eğitimi, Görsel Sanatlar ve Müzik gibi dersler 3-8 Ocak tarihleri arasında sınavlarını uygulayacaktır.

Sınav tarihlerini E-Okul'dan kontrol edin.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yıldönümünde rahmet, saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında okulumuzda TÜBİTAK konulu bilim söyleşisi yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Dr. Leyla BOSTAN'a teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde okulumuz kutlama programını gerçekleştirdik. Atatürk’ün ilan ettiği Cumhuriyet, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu mücadelenin zaferini kutlayarak, geleceğe umutla bakıyoruz. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Silah arkadaşları, bütün Şehitlerimiz ve Gazilerimize Allah'tan rahmet dileriz. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Nis

Okulumuz Minikler Kız Voleybol Takımımız İlçe Şampiyonu Olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emekleri için Beden Eğitimi Öğretmenimiz Verda Akyüz'e teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda düzenlediğimiz gösterilerle kutladık.

Eskişehir Okul Sporları Bilek Güreşi Müsabakalarında;

Kızlar Sağ Kolda Aslıhan AYIRTIR 3'üncü,

Erkekler Sol Kolda Ali ARSLAN 4'üncü olmuştur.

Başarılarından dolayı öğrencilerimiz ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Ferdi YAZAN'ı tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuzda 28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında ilçe programı düzenlenmiştir. Görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kahramanmaraşta gerçekleşen ve ülkemizi yasa boğan hepimizi derin üzüntüye sevk eden deprem felaketinde yaraları bir nebze olsun sarmak için velilerimizin desteğiyle afetzedeler için ördüğümüz atkı, bere ve patikleri paketledik. En kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere deprem bölgesine gönderiyoruz. Velilerimize emekleri için canıgönülden teşekkür eder, depremde yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara başsağlığı dileriz.